Kağıthane Halı Yıkama

Kağıthane Halı Yıkama, yılların verdiği deneyim ve üstün hizmet anlayışıyla temizlik, hijyen ve dezenfekte konusundaki ihtiyaç ve sorunlarınıza zamanında, etkin, güvenilir ve ekonomik çözümler üretmiştir.


Kalite ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemiştir. Güler yüzlü ve sizi dinleyen bir yapıya sahibiz. Sizi dinliyor ve sizin için çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Müşterilerine vermiş olduğu kaliteli hizmet ve güven neticesinde sektörde kurumsallaşma yolunda hızla ilerlemektedir.

İstanbul Halı yıkama fabrikası; Halılarınızı tam otomatik halı yıkama makineleri ile yıkamaktadır. Merdiven altı bir yerde halılarınız yıkanmamaktadır.

Profesyonel halı yıkama ekibiyle çalışmanın farkını, müşterilerimiz her zaman hissetmişlerdir. Anti bakteriyel halı yıkama hizmeti, dezenfekte edilen halıların oluşmasını sağlar. 

Genç, vizyoner bir bakış açısı ile, detaylara çok dikkat ederek sizlere hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu evlere sağlığın gelmesini garanti ediyor.

Halı yıkama sektöründe uzun yıllardan beri hizmet veren halı yıkama temizleme branşımızda, siz müşterilerimizin sürekli tercih ettiği halı yıkama şirketi olarak güvenle hizmet vermektedir.



Halılarınızı evden alıp Halı yıkama fabrikamızda yıkayıp, kurutup tekrar evinize kadar getiriyoruz. Halı yıkama hizmetini üstün kalite standartlarında sunmaya devam ediyoruz.

Kağıthane ilçesinde, uzman personelimizle halılarınızı adresten alıp adrese teslim ediyoruz. Halı Yıkama Kağıthane'nin bütün mahallelerine hizmet vermektedir.

Avantajlı fiyatlar ve randevu için hemen arayın.